دیوارسبز چیست؟ آشنایی با انواع دیوارهای سبز

 

شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید که یکی از نوآوری‌های جذاب و بی‌بدیع در معماری، بکارگیری دیوارسبز است. درباره این نوع از دیوار و انواع آن چه می‌دانید؟ خوب است بدانید که دیوار سبز هم در داخل ساختمان و هم در نمای آن مورد استفاده قرار گرفته و تاثیرات خارق العاده‌ای بر دکوراسیون داخلی دارد. اگر شما هم قصد کسب اطلاعات در این زمینه را دارید، حتما تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

 

دیوارسبز و انواع آن

دیوارسبز و انواع آن

دیوارسبز چیست؟

دیوارسبز، نمای سبز یا همان green wall به فضای سبزی گفته می‌شود که به صورت مستقل و عمودی روی دیوار قرار می‌گیرد. استفاده از این دیوارها تاثیر بسزایی بر روحیه فرد و ایجاد حس جذابیت و آرامش داشته و به همین دلیل در معماری مدرن از آن استفاده می‌شود. این دیوارها علاوه بر این که تاثیر زیادی بر جنبه‌های زیبایی و بصری دارند، می‌توانند روی بافت شهری موثر بوده و شهرها را زیباتر و سر زنده‌تر نمایش دهند.

 

انواع دیوارسبز

خوب است بدانید که دیوارسبز انواع مختلفی داشته و هر یک از این انواع روش ساخت مخصوص به خود را دارا می‌باشد. انواع این دیوارها عبارتند از:

  1. دیوار سبز مدولار: این نوع از دیوارها دارای یک داربست فلزی بوده و این داربست از جنس استیل گالوانیزه است. این سازه مستقل بوده و گیاه بالا رونده را روی خود نگه می‌دارد. لازم به ذکر است که این داربست فلزی قابلیت فرم دهی داشته و می‌توان آن را به اشکال مختلف فرم داد. این سیستم از گلدان‌های مدولار تشکیل شده است که این گلدان‌ها بستری مناسب را برای رشد و آبیاری گیاه فراهم می‌کنند. این نوع از دیوارهای سبز به کوددهی و آبیاری احتیاج داشته و برای پوشش کامل دیوار بهتر است از گیاهان بزرگ‌تر استفاده شود.
  2. دیوارسبز شبکه‌ای: این نوع از دیوارهای سبز دارای سازه‌ای سبک بوده که دارای حائلی از چندین شبکه فولادی برای گیاه است. این سازه مستقیما به سازه ساختمان و یا دیوار متصل شده و دیوار سبزی زیبا و پرطرفدار را به وجود می‌آورد.
  3. دیوارهای کابلی: این نوع از دیوارسبز دارای کابل‌های نگهدارنده برای گیاهان است. گیاهانی که برای این نوع از دیوار استفاده می‌شوند، اغلب رشد سریعی دارند.

4. دیوار سبز نمد پلیمری: در این سیستم از یک پارچه نمد با قابلیت زهکشی استفاده می‌شود. این پارچه به صورت مشخصی تا شده و زیر قاب قرار می‌گیرد و یک یا چند گلدان برای کشت به صورت عمودی روی آن‌ ایجاد می‌شود. این روش از ایجاد دیوارهای سبز نسبت به سایر روش‌ها جدیدتر می‌باشد. از مزایای این نوع می‌توان به تغییر و تعویض آسان گیاه، سبک بودن سازه، تهویه مناسب، سیستم زهکشی قوی و… اشاره کرد.

۵-دیوار سبز هیدروپونیک: در این نوع از دیوارسبز گیاهان مواد غذایی مورد نیاز خود را از آب تامین کرده و دیگر خاکی وجود ندارد. اگر قصد بکارگیری این نوع از دیوار را دارید، بایستی گیاهانی هماهنگ با این شرایط را انتخاب کنید.

 

دلایل استفاده از دیوارهای سبز در معماری مدرن

لازم است بدانید که دیوارسبز از گذشته تا به کنون مورد توجه افراد بسیار زیادی قرار گرفته است. امروزه با توجه به افزایش آلودگی هوا و رواج زندگی شهری، معماران و شهرسازان در تلاشند که استفاده از دیوار سبز را در ساختمان سازی رواج دهند. در بکارگیری دیوارسبز اغلب هیچ گونه محدودیتی وجود نداشته و استفاده از هر نوع گیاهی موجب حمایت از محیط زیست می‌شود. یکی دیگر از تاثیرات بارز دیوار سبز در زندگی انسان، کاهش اثرات منفی بشر روی اکوسیستم و محیط زیست است و موجب بهبود شرایط این سیستم‌ها خواهد شد.

در انتها امیدواریم که این مطلب برای شما مفید واقع شود. اگر سوالی درباره نحوه اجرای دیوار سبز و قیمت آن دارید، می‌توانید با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید.

 

همه چیز درباره قیمت دیوارسبز و هزینه اجرای آن

 

همانطور که می‌دانید استفاده از دیوار سبز امروزه بسیار مرسوم بوده و تاثیر زیادی بر روحیات فرد و حتی اکوسیستم دارد. اگر شما هم قصد اجرای دیوار سبز را دارید، لازم است پیش از هر گونه اقدامی با قیمت و هزینه اجرای این دیوار آشنا شوید. به نظر شما قیمت دیوارسبز به چه عواملی بستگی دارد؟ در ادامه اطلاعات مفیدی راجع به این موضوع در اختیارتان قرار خواهیم داد.

 

نحوه محاسبه قیمت دیوارسبز

لازم است بدانید که قیمت دیوارسبز اغلب متغیر بوده و به عوامل متعددی بستگی دارد. به عنوان مثال می‌توان گفت عواملی همچون نوع گیاه، قالب به کار رفته، خاک گیاه، سایز پنل گیاهی، نوع سیستم آبرسانی به گیاه، دستمزد اجرای پروژه و… از عوامل تاثیرگذار بر قیمت دیوار سبز می‌باشند. یکی دیگر از عوامل مهم و تاثیرگذار بر قیمت این پروژه، متراژ و مساحت فضا است. بدیهی است که هر چه مساحت دیوار بیشتر باشد، هزینه اجرای آن به مراتب بالا می‌رود. در پروژه‌های بزرگتر به تاسیسات و پرسنل بیشتری نیاز بوده و در نهایت هزینه نهایی نیز بیشتر خواهد بود.

 

عوامل موثر بر قیمت و اجرای دیوار سبز

به طور کلی می‌توان گفت که قیمت دیوارسبز به عوامل زیر بستگی دارد:

  1. نوع ساختار دیوار
  2. نوع دیوارسبز
  3. طرح دیوار، پیچیدگی فرم و جزئیات آن
  4. نوع سیستم آبیاری دیوار و تاسیسات مورد نیاز آن
  5. مساحت دیوار
  6. قرارداد رشد گیاهان و همچنین زمان بندی پروژه
  7. نیروی کار و فاصله تا محل پروژه

 

قیمت دیوارسبز

قیمت دیوارسبز

 

هزینه نگهداری از دیوار سبز

خوب است بدانید که علاوه بر هزینه‌های ابتدایی برای اجرای این دیوار، نگهداری از دیوارسبز نیز هزینه خاص خود را دارد. هزینه نگهداری از دیوار سبز عبارت است از: هزینه کوددهی به گیاه، هزینه رفع آفات و علف‌های سبز، هزینه آبیاری گیاهان و… . لازم به ذکر است که هزینه‌های ذکر شده در برابر هزینه اولیه اجرای دیوار بسیار ناچیز بوده و اغلب جزئی است. جهت نگهداری از دیوارسبز، محل پروژه باید به صورت منظم ارزیابی شده و عوامل همچون سیستم زهکشی و آبیاری، کشش کابل‌ها، تعمیرات اتصالاتی و… مرتبا مورد بررسی قرار بگیرند.

تعیین قیمت دیوارسبز بر اساس نوع دیوار

۱-اجرای دیوار به روش کابلی

همانطور که می‌دانید یکی از روش‌های اجرای دیوارسبز، روش کابلی است. این سیستم از توپی‌هایی که کابل فولادی از آن عبور کرده است، تشکیل می‌شود. این توپی‌ها ضد زنگ بوده و برای گیاهان پر شاخ و برگ و بالا رونده پیشنهاد می‌شوند. برای محاسبه قیمت دیوار سبز در این نوع، ابتدا باید مساحت کابل مصرفی محاسبه شده و در نهایت با هزینه گیاه پوششی جمع شود. اجرای دیوار سبز به روش کابلی مقرون به صرفه بوده و در دیوارهایی با ابعاد بزرگتر هزینه کمتری خواهد داشت.

اجرای دیوارسبز

اجرای دیوارسبز

 

۲-قیمت دیوارسبز در روش مدولار

همانطور که می‌دانید این روش از طریق پانل‌های نصب شده روی دیوار و قرارگیری گیاهان درون آن‌ها ایجاد می‌شود. برای اجرای دیوار سبز به روش مدولار اغلب تاسیساتی همچون پروفیل‌های آهنی، فلاور باکس‌های پیش ساخته و… نیاز بوده و برای محاسبه قیمت آن بایستی میزان تاسیسات مصرفی محاسبه شوند. انتخاب نوع گیاهان مصرفی در این روش تاثیر بسیار زیادی بر هزینه نهایی پروژه خواهد داشت.

 

دیوار سبز مصنوعی و قیمت آن

یکی دیگر از روش‌های اجرای دیوارسبز، اجرای دیوار به روش مصنوعی است. این دیوار از قرار گرفتن تعدادی پنل با ابعاد مختلف ساخته می‌شود که گیاهان مصنوعی مورد نظر، در داخل آن قرار می‌گیرند. این دیوار ظاهری بسیار طبیعی داشته و در برابر حشرات موذی و شرایط جوی بسیار مقاوم است. اجرا و طراحی دیوار سبز مصنوعی هزینه بالایی نداشته و اغلب مقرون به صرفه است.

اگر شما هم قصد اطلاع از قیمت دیوارسبز را دارید، می‌توانید با کارشناسان ما ارتباط حاصل کنید.

همه چیز درباره دیوارسبز هیدروپونیک و مزایای آن

همانطور که می‌دانید روش‌های متعددی برای اجرای دیوار سبز وجود دارد که روش هیدروپونیک یکی از آن‌هاست. دیوارسبز هیدروپونیک مدرن‌ترین دیوارسبز در جهان است که نسبت به سایر انواع دیوار سبز مزایای بسیار زیادی را به خود اختصاص داده است. شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید که این سیستم نیازی به خاک نداشته و در هر شرایط آب و هوایی قابل اجرا است. این سیستم ویژگی‌هایی دارد که در ادامه به بررسی آن می‌پردازیم.

اجرای دیوارسبز

روش کشت گیاه در سیستم هیدروپونیک به چه صورت است؟

همانطور که می‌دانید گیاهان مواد مغذی خود را از طریق نور، آب و خاک بدست می‌آورد. هیدروپونیک از دو بخش هیدرو به معنای آب و پونیک به معنای تغذیه تشکیل شده است. با توجه به این معانی می‌توان نتیجه گرفت که تغذیه گیاهان در این سیستم توسط آب انجام شده و خاک حذف می‌شود. این روش یکی از روش‌های متداول در کشاورزی است که در آن گیاه نیازی به خاک نداشته و مواد غذایی مورد نیاز از طریق سیستم آبیاری اتوماتیک به گیاهان می‌رسد. با توجه به این که تغذیه در این روش به صورت یکنواخت صورت می‌گیرد، گیاهان همواره شاداب و سرحال بوده و بدون محدودیت رشد می‌کنند.

دیوارسبز هیدروپونیک یا Hydroponic green wall، نوعی شیوه کشت بدون خاک است که در آن کارشناسان نیازهای غذایی گیاه مورد نظر را ارزیابی کرده و این مواد غذایی را از طریق افزودن عناصر مختلف به آب در اختیار گیاه قرار می‌دهند. گیاهانی که در این روش مورد استفاده قرار می‌گیرند، می‌توانند دارای تنوع بالا، نقش پذیری و ضخامت کم باشند. این روش مزایای متعددی دارد که در ادامه به شرح آن می‌پردازیم.

 

مزایای بارز دیوار سبز هیدروپونیک

یکی از مهم‌ترین مزایای دیوارسبز هیدروپونیکمزایای دیوارسبز هیدروپونیک، کاهش مصرف آب است. علاوه بر این باید بدانید که گیاهان در آب رشد سریع‌تری داشته و بدون محدودیت رشد می‌کنند. ویژگی‌های این نوع از دیوار سبز عبارتند از:
1. آبیاری این سیستم به صورت تمام هوشمند بوده و روزانه 4 بار آبیاری می‌شود. لازم به ذکر است که میزان این آبیاری ممکن است با توجه به شرایط آب و هوایی تغییر کند.
2. دیوارسبز هیدروپونیک امکان طراحی و ساخت در هر نوع ابعاد و هر نوع شکلی را دارا می‌باشد.
3. لازم به ذکر است که در این روش گیاهان با آب پر نمی‌شوند و بستر کاشت دیوار سبز از جنس نمد است.
4. در این روش ریشه گیاهان در کل دیوار گسترش پیدا می‌کند.

اجزای تشکیل دهنده دیوارسبز هیدروپونیک

1. چهارچوب نصب شده روی دیوار
2. صفحه‌ای از جنس پلی پروپیلن یا پی وی سی در اندازه مورد نیاز
3. مخزن آب
4. پمپ
5. لوله‌های سوراخ‌دار
6. پوسته‌ی نمدی
7. مواد مغذی برای تزریق داخل آب

نحوه‌ی اجرای دیوار هیدروپونیک

برای نصب و اجرای دیوارسبز هیدروپونیکاجرای دیوارسبز هیدروپونیک، ابتدا چهارچوب از پیش آماده شده روی دیوار قرار می‌گیرد. در ادامه یک طرف از ورقه پلی پروپیلن یا پی وی سی با نمد پوشانده شده و با گیره‌ی فلزی روی دیوار قرار می‌گیرد. حال بایستی گیاهان مورد نظر و طرح قرارگیری آن‌ها انتخاب شوند و شکافی در لایه خارجی نمد ایجاد شود. لازم به ذکر است که گیاهان در داخل این شکاف قرار می‌گیرند.
در بالاترین قسمت از دیوارسبز هیدروپونیک و بین دو لایه نمد، یک لوله سوراخ‌دار قرار می‌گیرد که عملکرد آن آبیاری مجموعه است. لوله دیگری نیز در پایین‌ترین قسمت قرار می‌گیرد که وظیفه آن جمع آوری آب خارج شده است. خوب است بدانید که آب جمع آوری شده دوباره به مخزن بازگشته و برای آبیاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. پمپ مورد استفاده در این سیستم نیز به برگرداندن آب کمک کرده و با استفاده از نیروی برق کار می‌کند.
در ادامه امیدواریم که این مطلب برای شما علاقه مندان مفید باشد.

دیوار سبز خانگی – گیاهان مناسب

دیوار سبز خانگی  اﻣﺮوزه اﺳﺘﻔﺎده از ﮔﯿﺎﻫـﺎن ﯾـﮏ رﻫﯿﺎﻓـﺖ ﻣﻬـﻢ در ﻃﺮاﺣـﯽ ﻣﺤﯿﻂ ﻣﺼﻨﻮع ﺷﻤﺮده ﻣـﯽ ﺷـﻮد. در اﯾـﻦ ﻣﯿـﺎن ﺳـﺎﺧﺘﻤﺎن ﻫـﺎي ﺑﺮﺧﻮردار از دیوارسبز ﺑﻪﺧﺼﻮص در ﻧﻘﺎط ﻣﺘﺮاﮐﻢ ﺟﻤﻌﯿﺘﯽ میﺗﻮاﻧﻨﺪ اﻣﺘﯿﺎزات ﻣﺘﻌﺪدي را ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه آورﻧﺪ. در ذﯾﻞ ﺑـﻪ ﺑﻌﻀـﯽ از اﯾﻦ ﻣﻮارد اﺷﺎره ﻣﯽ ﮔﺮدد:

۱- ﺑﻬﺒﻮد ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺣﺮارﺗﯽ ﭘﻮﺳـﺘﻪ ي ﺳـﺎﺧﺘﻤﺎن و ﮐـﺎﻫﺶ ﺟﺰاﯾـﺮ گرمایی در شهر.

۲-اﯾﻔﺎي ﻧﻘﺶ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﺎﻧﻌﯽ در ﺑﺮاﺑﺮ ﮐﺞﺑﺎرانﻫﺎ.

۳- ﺑﻬﺒﻮد ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻫﻮاي داﺧﻞ ﺳـﺎﺧﺘﻤﺎن.

۴- اﻓﺰاﯾﺶ ﺗﻨﻮع ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎي ﮔﯿﺎﻫﯽ در ﺷﻬﺮ.

۵- ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ دیوار سبز خانگی در ﮐـﺎﻫﺶ اﻧﺘﻘـﺎل ﺻـﺪ اي ﻧﺎﺧﻮاﺳـﺘﻪ.

اﺳـﺘﻔﺎده از گیاهان مناسب برای دیوار سبز خانگی ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﻫﺎ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ وﺟﻮد دو ﻣﮑـﺎﻧﯿﺰم ﺟـﺬب و ﭘـﺮاﮐﻨﺶ اﻣـﻮاج ﺻﻮت ﺗﻮﺳﻂ ﺑﺮگ ﻫﺎي ﮔﯿﺎﻫﺎن ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ ﺑـﻪ ﮐـﺎﻫﺶ ﺗـﺮاز ﺷـﺪت ﺻﺪا در ﻃﺮف دﯾﮕﺮ ﻧﻤـﺎ، ﻣﻨﺠـﺮ ﺷـﻮد. اﻣـﺎ ﻃﺮاﺣـﯽ ﻧﻤـﺎي ﺳـﺒﺰ ﺑﺪﯾﻦ ﻣﻨﻈﻮر و اﻧﺘﺨﺎب ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎي ﮔﯿﺎﻫﯽ ﻣﻨﺎﺳﺐ، ﻧﯿﺎزﻣﻨﺪ ﻣﻄﺎلعه ﺑﺮرﺳﯽ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﺎي ﻣﺘﻔﺎوت ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎي ﮔﯿﺎﻫﯽ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺖ. ﺑﺮﺣﺴﺐ اﯾﻦﮐﻪ ﻫﺪف از ﻃﺮاﺣﯽ ﻧﻤﺎي ﺳﺒﺰ ﮐﺪام ﯾﮏ ازﻣﻮارد ﻓــﻮق ﺑﺎﺷــﺪ، ﻃــﺮح ﻫــﺎي ﻣﺘﻨــﻮﻋﯽ ﺟﻬــﺖ ﺗــﺄﻣﯿﻦ ﻣﻘﺎﺻــﺪ زﯾﺒﺎﯾﯽ ﺷﻨﺎﺧﺘﯽ ﺗﺎ ﻋﻤﻠﮑﺮدي و در ﻣﻘﯿﺎس ﻫـــﺎي ﻣﺘﻔـﺎوت اراﯾه می ﮔﺮدد. راﯾﺞ ﺗﺮﯾﻦ ﺣﺎﻟﺖ را ﻣـﯽ ﺗـﻮان در ﻃﺮاﺣـﯽ ﺑـﺎﻟﮑﻦ ﻫـﺎ ﭘﯿﺶآﻣﺪﮔﯽﻫﺎﯾﯽ در ﻧﻤﺎي ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﻣﺸـﺎﻫﺪه ﮐـﺮد ﮐـﻪ اﻣﮑـﺎن ﻗﺮارﮔﯿﺮي ﮔﻮﻧﻪﻫﺎي ﮔﯿﺎﻫﯽ ﻣﻮرد ﻧﻈﺮ را ﻓﺮاﻫﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.

اﻧﺘﺨﺎب ﻧﻮع گیاهان مناسب برای دیوار سبز خانگی ( در ﺳﯿﺴﺘﻤﻬﺎي ﺳﺒﺰ ﻋﻤﻮدي) از ﺗﺎﺛﯿﺮﮔﺬارﺗﺮﯾﻦ ﻋﻮاﻣﻞ در ﮐﺎراﯾﯽ و دوام ﺳﯿﺴﺘﻢ در ﻃﻮل زﻣﺎن اﺳﺖ. ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎي اﻧﺘﺨﺎب ﭘﻮش ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﻣﺒﻨﺎي ﻧﻮع ﭘﻮﺷﺶ، ﻣﻨﻈﺮ، ﺣﺎﮐﺜﺮ ارﺗﻔﺎع ﺣﺪاﮐﺜﺮ رﺷﺪﮔﯿﺎه ، ﻧﻮع ﺧﺎك ﻣﻮردﻧﯿﺎز ﻣﺤﻠﯽ ﯾﺎ ﻏﯿﺮﻣﺤﻠﯽ) و ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻫﺎي ﻧﮕﻬﺪاري و ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﯿﺎه ، ﻣﻮرد ﺳﻨﺠﺶ ﻗﺮارﻣﯽ ﮔﯿﺮد. درﻧﮕﺎه ﮐﻠﯽ و ﻓﺎرغ از ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ اﻗﻠﯿﻢ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ ﻋﺎﻣﻞ ﺗﺎﺛﯿﺮﮔﺬاردر اﻧﺘﺨﺎب ﭘﻮﺷﺶ ﮔﯿﺎﻫﯽ ، ﮔﯿﺎﻫﺎﻧﯽ ﺑﺎ ﻣﻘﺎﻣﺖ ﺑﺎﻻدر ﺑﺮاﺑﺮ ﺷﺮاﯾﻂ ﺟﻮي ﺗﺎﺑﺶ آﻓﺘﺎب و وزش ﺑﺎد رﻃﻮﺑﺖ ﺧﺎك ﮐﻢ، ﭘﻮﺷﺶ ﺿﺨﯿﻢ و ﻓﺸﺮده وﮔﯿﺎﻫﺎن ﺑﺎﻻروﻧﺪه ﮐﻪ اﺗﺼﺎل ﺳﺎﻗﻪ ﺑﻪ رﯾﺸﻪ ﻗﻮي دارﻧﺪ ﺑﺮاي اﺳﺘﻔﺎده در اﯾﻦ ﺳﯿﺴﺘﻤﻬﺎ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻫﺴﺘﻨﺪ.

نوع گیاهان مناسب برای دیوار سبز خانگی از اﯾﻦﮐﻪ ﺧﺰانﭘﺬﯾﺮ و ﯾﺎ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺳﺒﺰ ﺑﺎﺷﻨﺪ، ﻧﯿﺰ ﺗﺤﺖﺗﺄﺛﯿﺮ اﻗﻠﯿﻢ ﻣﻮرد ﻧﻈـﺮ ﻗـﺮار دارد. از اﯾـﻦ رو در ﻃﺮاﺣـﯽ ﻧﻤﺎﻫﺎي ﺳﺒﺰ، ﺑﺎﯾﺪ ﺗﻮﺟﻪ ﮔـﺮدد ﮐـﻪ ﺟﻠـﻮﮔﯿﺮي از ورود ﺻـﺪاﻫﺎي ﻧﺎﺧﻮاﺳﺘﻪ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﮐﺎﻫﺶ درﯾﺎﻓﺖ اﻧﺮژي ﺧﻮرﺷﯿﺪي ﺑـﻪ ﺧﺼـﻮص در اﻗﻠﯿﻢ ﺳﺮد و در ﻓﺼﻞ ﺳﺮﻣﺎ ﻧﮕﺮدد. در اﯾﻦ ﺧﺼﻮص ﺗﻮﺟـﻪ به زاوﯾﻪ ﺗﺎﺑﺶ ﺧﻮرﺷﯿﺪ در ﻋﺮض ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎﯾﯽ ﻣﻮرد ﻧﻈﺮ در ﻃﺮاﺣﯽ اﺑﻌﺎد ﭘﻨﺠﺮهﻫﺎ، ﻋﻤﻖ ﺑﺎﻟﮑﻦ و ارﺗﻔﺎع درﺧﺘﭽﻪﻫﺎ، ﺗﺮاﮐﻢ ﺑـﺮگ ﻫـﺎ ﻣﯿﺰان ﻧﻮر ﻋﺒﻮري از ﺑﯿﻦ ﺑﺮگ ﻫﺎي درﺧﺘﭽﻪ، ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر اﻣﮑﺎن ﻧﻔﻮذ ﺗﺎﺑﺶ ﺧﻮرﺷﯿﺪ از اﻫﻤﯿﺖ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻬﯽ ﺑﺮﺧـﻮردار اﺳـﺖ. ﺑـﺪﯾﻬﯽ اﺳﺖ اﺳﺘﻔﺎده از ﮔﯿﺎﻫﺎن ﺧﺰانﭘﺬﯾﺮ ﺑﺮاي اﯾـﻦ ﻣﻨﻈـﻮر ﺑـﺎ ﮐـﺎﻫﺶ ﺳﻄﺢ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺻﻮﺗﯽ آنﻫﺎ در ﻓﺼﻮل ﺳﺮﻣﺎ ﻓﺼﻮل ﺑـﺮگ رﯾـﺰي همراه خواهد بود.

انتخاب ﻧﻮع گیاهان مناسب برای دیوارسبز خانگی و ﺿﺨﺎﻣﺖ ﺟﺪاره ﺳﺒﺰ و ﻧﯿـﺰ درﺻـﺪ ﭘﻮﺷـﺶ ﺳﻄﺢ ﭘﻮﺳﺘﻪ ﺑﺎ ﭘﻮﺷﺶ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﻣﺆﺛﺮ اﺳﺖ. ﻋﻼوه ﺑﺮ اﯾﻦ، ﻋﻮاﻣـل دﯾﮕﺮي ﻧﻈﯿﺮ ﺟـﻨﺲ و ﺑﺎﻓـﺖ ﺑـﺮگ ﻫـﺎي ﮔﯿـﺎه ﻣـﻮرد اﺳـﺘﻔﺎد رﻃﻮﺑﺖ ﮔﯿﺎه در زﻣﺎن آزﻣﺎﯾﺶ ﻧﯿﺰ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ از ﻣـﻮارد ﺗـﺎﺛﯿﺮ ﮔـﺬار ﺑﺎﺷـــﺪ ﮐـــﻪ ﺧـــﻮد ﻗﺎﺑـــﻞ اﻧـــﺪازه ﮔﯿـــﺮي و ﺗﺤﻠﯿـــﻞ اﺳـــﺖ. از آنﺟﺎ ﮐﻪ در ﻧﻤﺎي ﺳﺒﺰ، ﭘﻮﺷﺶ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮ روي ﺟﺒﻬﻪ اﺻـﻠﯽ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ و ﻣﻮﺟﺐ ﮐﺎﻫﺶ ﻧﻔـﻮذ ﻧـﻮر روز ﺑـﻪ داﺧـﻞ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﻣﯽﺷﻮد، ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ ﻧﮑﺘﻪ ﻣﻬـﻢ دﯾﮕـﺮي ﮐـﻪ در ﻃﺮاﺣـﯽ اﯾﻦﮔﻮﻧﻪ ﻧﻤﺎﻫﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺪ ﻧﻈﺮ ﻗﺮار ﮔﯿﺮد، ﺗﻮﺟـﻪ ﺑـﻪ ﺗـﺄﻣﯿﻦ ﺣـﺪاﻗﻞ روﺷﻨﺎﯾﯽ ﻧﻮر روز در ﻓﻀﺎﻫﺎي داﺧﻠﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑـﺎ ﺗﻤﻬﯿـﺪاﺗﯽ مناﺳﺐ، اﺳﺘﺎﻧﺪاردﻫﺎي ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ را رﻋﺎﯾﺖ ﮐﻨﺪ.

شماره تماس – آدرس

۰۹۱۲۴۴۴۴۹۹۱
۰۲۱۸۸۱۹۶۱۹۴
۰۲۱۸۸۱۹۶۱۹۷
تهران – خیابان ولنجک – کوچه بیستم – پلاک ۵
ساعت کاری :  شنبه تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷
تذکر: با عنایت به کرونا لطفا قبل از مراجعه
حضوری بدون هماهنگی قبلی اجتناب فرمایید.

@ کپی رایت HIGREENWALL

عضویت در خبرنامه

شرکت پارس بام عمارت که دیوار سبز HIGREENWALL  در ایران متعلق به آن می باشد از سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را در زمینه طراحی و اجرای روف گاردن با نمایندگی شرکت‌های خارجی ONDULINE فرانسه و TEMA ایتالیا آغاز و تامین کننده متریال روف گاردن همراه با دیتای اجرایی به شرکت های مجری فضای سبز در ایران بوده است. ادامه ۰۰۰