LOGO-HIGREENWALL

همه چیز درباره دیوارسبز

دیوارسبز-چیست

دیوارسبز چیست دیوارسبز راهی عالی

دیوارسبز چیست ؟

دیوارسبز راهی عالی برای افزودن فضای سبز به فضای کار و بهبود کیفیت هوا هستند. دیوارهای سبز انواع مختلفی دارند و قبل از اینکه تصمیم بگیرید کدام یک برای شما بهتر است، باید بدانید که چه هستند.

دیوارسبز نوعی طراحی پایدار است که در چند دهه گذشته رواج یافته است.

دیوارسبز یک باغ عمودی است که دیوارهای ساختمان را می پوشاند. آنها معمولاً در بیرون ساختمان ها نصب می شوند، اما می توانند در لابی ها، راهروها و دیگر فضاهای داخلی نیز اجرا شوند.

دیوارهای سبز برای زیباسازی و بهبود محیط داخلی طراحی شده اند. آنها با فیلتر کردن آلاینده ها و تولید اکسیژن به تمیز کردن هوا کمک می کنند که باعث کاهش سطح CO2 در یک فضای بسته می شود. آنها همچنین یک زیستگاه طبیعی برای حیات وحش فراهم می کنند و به جذب آلودگی صوتی ناشی از ترافیک یا کارهای ساختمانی کمک می کنند.

ایده پشت دیوارهای سبز این است که آنها می توانند به تمیز کردن هوا، ایجاد عایق و بهبود کیفیت کلی هوا کمک کنند. از نظر زیبایی نیز دلپذیر هستند.

دیوارسبز در حال افزایش محبوبیت است زیرا مزایای بیشتری نسبت به ظاهرش زیبا دارد. علاوه بر اینکه کیفیت هوا را بهبود می بخشد، آلودگی صوتی را کاهش می دهد، عایق حرارتی ایجاد می کند و می تواند به کاهش مصرف انرژی ساختمان ها کمک کند.

 دیوارسبز عمودی

دیوارهای سبز عمودی یا باغ عمودی  بر روی یک سطح عمودی مانند کناره یک ساختمان اداری یا دیوار خانه رشد می کنند، دیواری است که دارای گیاهانی است که از بالا به پایین رشد می کنند. این نوع دیوار سبز را می توان در هر فضایی مانند دفتر کار یا منزل استفاده کرد.

دیوارسبز زنده

دیوار زنده سبز منظور دیوار سبزی است که گیاهان طبیعی در بستر کاشت مناسب به صورت عمودی بر روی دیوار کاشته شده باشد که کمک به سلامت محیط زیست تصفیه هوا و ایجاد محیطی شاد و فرح بخش کند در مقابل آن دیوار سبز مصنوعی قرار دارد که گیاهانی که در آن کاشته می شوند طبیعی نبوده و هیچگونه مزایایی ندارند و هرگز باعث تصفیه هوا نمی شوند باید دیوار های سبز مصنوعی را هر از گاهی شستشو کرد زیرا گرد و غبار می گیرند و در عین حال جلوه و زیبایی گیاهان موجود در دیواره ی زنده سبز را ندارند از همین رو توصیه می گردد با توجه به اینکه قیمت دیوار زنده سبز معادل و یا گاهاً کمتر از دیوار سبز مصنوعی می باشد از گیاهان طبیعی و بستر کاشت دیوار زنده سبز در پروژه ها استفاده کنیم و از مزایای غیر قابل قیاس آن بهره مند شویم. دیوار زنده از گیاهان و باغچه کاشت تشکیل شده است که به صورت عمودی روی دیوار رشد می کنند. می توان از آن در یک محیط تجاری مانند یک ساختمان اداری یا رستوران استفاده کرد، دیوارهای سبز زنده روی زمین رشد می کنند اما نسبت به دیوارهای سبز عمودی به نگهداری کمتری نیاز دارند زیرا سیستم آبیاری خود را فراهم می کنند.

انواع دیوار سبز

-موس وال،

-دیوار سبز طبیعی ،

-دیوار سبز چمنی ،

-دیوار سبز جلبکی،

– دیوار سبز سیمی،

-دیوار سبز تراریوم،

– دیوار سبز مصنوعی،

-دیوار سبز با شمشاد،

-دیوار سبز با نی خیزران،

-دیوار سبز با یاس هلندی،

-دیوار سبز به صورت حصار،

-دیوار سبز با گیاهان طبیعی تاکسیدرمی شده

دیوارسبزه خزه ای – موس وال :

دیوار سبز خزه ای یا موس وال به خزه‌های گفته می‌شود که در جنگل ها رشد می کنند ، خزه های طبیعی  را با مواد نگهدارنده خاص به صورت تاکسیدرمی درآورده و قابل اجرا بر روی دیوار می کنند از مزایای مهم این نوع دیوار سبز عدم نیاز به نور و آب می باشد زیرا موز ها و یا همان خزه ها با رطوبت هوای محیط و بدون نیاز به نور می توانند به زندگی خود ادامه دهند.پیشنهاد می شود که موضوع سوال در محیط های استفاده شود که رطوبت هوا بالا باشد و گیاهانی که به صورت موس بال و یا دیوار سبز خزه ای اجرا می شوند بعد از مدتی خشک نشده و همچنین نیاز به اسپری کردن آب نداشته باشند .قیمت موس وال نسبتا بالا میباشد ولی دارای رنگبندی بسیارمتنوعی بوده و اجرای موس وال بسیار سریع و آسان است.

دیوارسبز جلبکی :

دیوار سبز جلبکی با توجه به آنکه گیاه جلبک نوعی گیاه آبدوست میباشد و باید در محیط بسیار مرطوب رشد کند نیاز به نگهداری زیاد دارد همچنین باید گیاهان در محیطی کاشته شوندرطوبت بالایی داشته باشند منظره این گیاهان بسیار زیبا میباشد و تنوع جلبک ها و رنگبندی آن ها بسیار زیباست قیمت  دیوار سبز جلبکی هم نسبت به سایر دیوارهای سبز  بالاتر می باشد.

دیوار سبز تراریوم :

دیوار سبز تراریوم نوعی آکواریوم می باشد که همزمان گیاهانی که آبزی هستند و بستر کاشت آنها آب می باشد و به رطوبت زیاد نیاز دارند همراه با ماهی و جانوران دوزیست کاشته شده و منظره زیبایی را ایجاد می کند .دیوار سبز تراریوم در اصل اکوسیستم گیاهی جانوری زنده می باشد که رسیدگی به آن بسیار بسیار مهم است و باید از متخصصین حرفه ای این حوزه در امر اجرای آن به خصوص بحث تهویه هوا و تصفیه آب استفاده کرد.

دیوارسبز پاکتی: 

دیوار سبز پاکتی نوعی بستر کاشت دیوار سبز است که  دیوارسبز پاکتی مادولار  با نمد خاص و مستحکم ساخته شده پاکت های آماده تقریباً ابعاد  ۲۵ در ۲۵  سانتیمتر میباشند و تعداد ۴۵ عدد پاکت آماده به صورت نمدی  در هر ماژول ۱متری وجود دارد ،قبل از اجرای دیوار سبز پاکتی باید دیوار پشت ایزولاسیون شود و لوله آبیاری با فشار آب مناسب برای تمام پاکت ها به صورت ماکارونی کشیده شود همچنین تعداد گیاهان در هر متر مربع ۴۵ عدد می باشد.

دیوار سبز مصنوعی:

دیوار سبز مصنوعی در اصل از روی گیاهان طبیعی گیاهان مصنوعی با مواد پلاستیکی ساخته شده و با چیدن آن ها کنار همدیگر جلوه ای شبیه دیوار سبز طبیعی خواهیم داشت ولی هرگز آن کیفیت و مزایای دیوار سبز طبیعی را ندارد، در بعضی از پروژه ها که امکان اجرای لوله آبیاری و یا تهویه هوا را نداشته باشیم مجبور هستند برای زیبایی و آوردن طبیعت از دیوار سبز مصنوعی استفاده کنند .

قیمت دیوار سبز مصنوعی با توجه به نوع گیاهان و سطح پوشش آنها بسیار متفاوت می باشد و رنج آن از حدود دیوار سبز شمشادی و یا دیوارسبزچمنی مترمربعی ۳۰۰ هزار تومان تا گیاهان بسیار مشابه دیوارسبز طبیعی هر متر مربع تا ۱۲ میلیون تومان متغیر میباشد

دیوارسبز با شمشاد:

دیوار سبز با شمشاد یکی از متداول ترین روش های اجرای دیوار سبز در مناطق مسکونی ویلایی می باشد که برای تفکیک بین ویلاها بهترین روش اجرای دیوار سبز باشن شاد می باشد بدین صورت که شمشاد های بزرگ را کاشته بعد از آنکه به صورت انبوه رشد کردن و بزرگ شدن با استفاده از ابزارهای خاص که شمشادهای کاشته شده را به صورت دیوارسبز با شمشاد درمی‌آورد اجرا می شوند و جلوه ای بسیار زیبا دارند.

دیوارسبز  به صورت حصار:

دیوار سبز به صورت حصار به دوگونه انجام می‌شود حصار های طبیعی و یا دیوار سبز حصار مصنوعی دیوارسبز حصار مصنوعی شامل نی های مصنوعی می باشد که با سیم به هم دیگه وصل شدند و جلوه ای طبیعی می دهند اما دیوار سبز حصار طبیعی با گیاهانی مثل بامبو و نی خیزران درست می شوند و نیاز به آب و رسیدگی دارد.

دیوارسبز با یاس هلندی: 

یکی دیگر از روش های جداسازی ویلا ها در شهرک های ویلایی اجرای دیوارسبز با یاس هلندی می باشد گیاهان یاس هلندی با ساقه ضخیم و پرپشت بعد از آن که رشد آنها کامل شد به صورت دیوار سبز با تنی ضخیم و ضخامت زیاد را فرمدهی می دهند که جلوه ای بسیار زیبا را می دهد.علت انتخاب یاس هلندی برای اجرای دیوار سبز با یاس هلندی مقاومت بالای این گیاه و حداقل نیاز آن به رسیدگی می باشد.

دیوار سبز با نی خیزران:

معمولاً  دیوارسبز با نی خیزران در تراس ها، تراس گاردن ، روف گاردن ها و یا رستوران ها و یا فروشگاه ها به منزله اجرای دیواری سبز زیبا با حداقل هزینه و پوششی نی مانند همزمان با برگهای زیبا می باشد برای اجرای دیوار سبز با نی خیزران باید فلاور باکس های ویژه با درین کافی اجرا کرد. نوردهی بسیار مهم می باشد همچنین  بستر کاشت دیوارسبز نی خیزران همیشه باید مرطوب باشد .

دیوارسبز با گیاه طبیعی تاکسی درمی شده:

دیوار سبز با گیاه طبیعی تاکسیدرمی شده یکی از روش های اجرای دیوار سبز می باشد که در این روش گیاهان سبز زنده با موادی خاص تاکسیدرمی می شوند و بعد از آن گیاهان روی بستری خواص چسبانده شده و منظری شبیه گیاهان طبیعی با آب و گیاهان آب و نور خواهند داشت با این تفاوت که هیچ نیازی به نور و آب ندارند طول عمر دیواز سبز با گیاه طبیعی تاکسیدرمی شده نهایتاً ۱۰ سال می باشد.

دیوار سبز با پتوس

دیوار سبز با پتوس یکی از متداول ترین انواع دیوار سبز می باشد منظور از دیوار سبز پتروس دیوار سبز است که گیاهان فقط به طوس می باشد زیرا این گونه گیاهی با برگهای پهن پوشش بسیار خوبی را ایجاد می کند و حداقل نیاز به نگهداری را در طولانی مدت دارد از همین رو یکی از ساده ترین نوع گیاهانی که از آن می شود در دیوار سبز استفاده کرد به طوس میباشد و طرفداران زیادی دارد .دیوار سبز پتوس با توجه به رنگ های مختلف و تنالیته های مختلفی که این گونه گیاهی دارد می تواند نقش ها و طرح های مختلف ایجاد شود ولی یکی از متداول‌ترین روش‌های آن دیوار سبز پتوس با رنگ نئون یا رنگ ارتشی یا دیوار سبز پتوس ابلق میباشد.

انواع دیوارسبزطبیعی:

روش‌های مختلفی برای اجرای دیوار سبز طبیعی وجود دارد متداول ترین و قدیمی ترین روش آن روش دیوارسبز گلدانی میباشد که سیستم های مختلف با گلدان های مختلف از جنس سفال و پلی پروپیلن و یا فلزی ساخته شده اند.

– دیوارسبز گلدانی

در روش دیوارسبز گلدانی گیاهان با حجم ریشه مشخص وداخل خاک گلدان کاشته می شوندسیستم آبیاری در این روش بسیار ساده است لوله های آبیاری به صورت ماکارونی برای تمامی گلدانها جداگانه کشیده شده که در نهایت به سیستم کنترلر آبیاری وصل شده و در یک تایم مشخص است نسبت به نوع گونه گیاهی آبیاری به صورت اتوماتیک انجام می گردد.

– دیوارسبز کابلی

 در روش اجرای دیوار سبز کابلی یک سری سازه کابلی از پایین تا بالای کار از روی زمین تا ارتفاعی که قرار است دیوار سبزبه اتمام برسد کشیده می‌شود پایین کار یعنی پایین کابل ها گلدان های بزرگ تعبیه شده و گیاه های پوششی رونده در آنها کاشته می شود که به مرور زمان رشد کرده و در امتداد سیم بالا بروند و پوشش گیاهی را تکمیل کنندایراد بزرگ این روشمدت زمان طولانی می باشد که دیوار پر می کند و همچنین محدود بودن گونه گیاهی و چهارفصل نبودن آن است.

– دیوارسبز گلدانی بتنی

در این روش گلدانهای بتنی بزرگ در کنار هم چیده شده معمولاً در امتداد بزرگراه ها این روش اجرای دیوار سبز را می بینید و داخل گلدان های بتنی بزرگ که به نوعی به عنوان دیوار حائل جلوی ریزش کوه را می گیردخاک ریخته شده و گیاهان دیوار سبز که به صورت پوششی انبوه نیز هستند کاشته می شوند.

– دیوارسبز پیچک 

در روش دیوارسبز پیچک ، در باغچه پایین دیواره حیاط و یا باغ گیاهان پیچک و نوع دیگر گیاه به آن چسب نیز گفته میشوند کاشته شده این گیاهان به مرور زمان رشد کرده و  خیلی سریع رشد کرده و کل دیوار را پوشش با برگهای  سبز  کوچک می کنند مشکل اصلی که این دیوار ها به وجود می آورند محل خوبی برای زاد و ولد جانوران موذی مثل سوسک و مارمولک می باشدهمچنین چهار فصل نیز نیست.

– دیوار سبز هیدروپونیک

دیوار سبز هیدروپونیک یعنی تغذیه گیاهان همزمان با آبیاری انجام می شود و تمامی مواد مغذی و ویتامین های مورد نیاز گیاهان با آبیاری دیوارسبز تامین میشود،بستر کاشت این روش دیگر اجرای دیوار سبز به صورت کاملا خنثی می باشد و معمولاً هیچگونه خاکی در این نوع از بستر کاشت وجود ندارد بستر کاشت می تواند از جلو نمد،ژئوتکستایل،پشم سنگ و یا سایر موارد شبیه این که خنثی هستند باشد.

امروزه دیوارسبزهیدروپونیک طرفداران زیادی دارد زیرا گیاهان به صورت آزادانه رشد کرده و ریشه آنها محدود نمی باشد و بستر کاشت کش بسیار خوبی بوده از همین روسرعت رشد گیاهان بسیار بالا بوده و همچنین سطح پوشش بسیار خوبی را مشاهده می کنیم و نسبت به سایر روشها نگهداری آنها کم هزینه تر و آسان تر می باشد .

قیمت دیوار سبز :

با توجه به توضیحاتی که قبلا در مورد انواع دیوار سبز و روش های مختلف اجرای آنها و تا حدودی مزیت و معایب بعضی از آنها گفته شدقیمت دیوار سبز بنا به نوع روش اجرا و یا گونه های گیاهی و ابعاد و اندازه دیوار سبز و همچنین بیرونی و یا داخل ساختمان بودن آن متفاوت می باشد ولی در کل قیمت دیوارسبز طبیعی با زیر سازی سیستم آبیاری گل و گیاه از رنج قیمتی حدود متری ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا متری ۷میلیون تومان میباشد.

خرید دیوارسبز :

اجرای دیوار سبز طبیعی منظومات ای دارد که باید قبل از خرید دیوار سبز حتما آنها را در نظر گرفت،اول از همه وجود آب ورودی در محل میباشد زیرا دیوار سبز نیاز به آب روزانه دارد همچنین در صورت امکان محل تخلیه آب شور باید در محل وجود داشته باشد تهویه مناسب نور غیر مستقیم مناسب یکی دیگر از موارد مهم برای اجرای دیوار سبز در داخل ساختمان می باشد در خارج از ساختمان محل اجرای دیوار سبز بسته به نوع سایه دوست بودن آفتاب خور بودن در ارتفاع در زیر زمین و یا جایی که دسترسی تصادفی تا بیاری به آن آسان باشد در قیمت دیوار سبز و مدت زمان اجرای آن بسیار موثر میباشد .

دیوارسبز ارزان :

دیوار سبز ارزان این آن چیزی است که بسیاری از مشتریان دنبال آن هستند خوب بسته به نوع سیستمی که اجرا می شود و به خصوص نوع گونه گیاهی قیمت دیوار سبز متغیر می باشد ولی با توجه به اینکه گیاهان بسیار بسیار حساس بوده و باید سیستم آبیاری آنها با کیفیت بالا انتخاب شود تا جایی که می توانید در انتخاب بستر کاشت و نوع سیستم آبیاری و خدمات پس از فروش شرکت اجرا کننده دیوار سبز صرفه جویی نکنید ولی با انتخاب نوع گونه گیاهی  ارزان و بادوام (مثل پتوس )می توانید ارزانترین دیوار سبز را داشته باشید .

ارزانترین دیوارسبز :

دیوار سبز ارزان ، دیوار سبز با چمن مصنوعی می باشد که رنج  قیمتی آن از متری ۳۰۰ هزار تومان تا ۶۰۰ هزار تومان بنا به کیفیت چمن متغیر است .

دیوار سبز بالکن

یکی از متداول ترین روش های اجرای دیوار سبز دیوار سبز در بالکن میباشد امروزه با توجه به اینکه بالکن یکی از ملزومات مهم آن می باشد و دسترسی روزانه به آن بسیار ساده است بالکن ها از این شده به صورت تراس گاردن و یا تراس سبز اجرا می شود که دیوار سبز بالکن زیبایی خاصی می تواند به آن ببخشد و تعداد زیادی گیاه در حجم کوچک خواهیم داشت  .دیوار سبزبالکن خوبی را دارد که هر روزه می توانیم آن را مشاهده کنیم و از دیدن طبیعت لذت ببریم و انرژی خوبی از آن بگیریم.

دیوار سبز باغ  

در باغ ها بسیار متداول است که قسمتی از دیواره آن و یا کل دیوار با گیاهان پوششی پوشیده شود می‌تواند به صورت دیوارسبز زنده و یا دیوار سبز عمودی اجرا شود در سیستم دیوار سبز زنده گیاهان رونده باغچه پایه دیوار کاشته می شوند و به صورت طبیعی رشد کرده و پوشش زیبایی را میدهد ولی در صورت عدم امکان باغچه پایه دیوار سبز می توان برای ایجاد دیوار سبز  از روش های متداول دیوار سبز باغ عمودی استفاده کرد .

بنا به طراحی انجام گرفته در باغ میتوان در کنار استخر داخل باغ ها نیز از دیوار سبز استفاده کرد و زیبایی بی بدیلی را به باغ داد همچنین میتوان در بستر کاشت گیاهان میوه دار ماند توت فرنگی و یا انواع سبزیجات خوراکی راکاشت.

دیوار سبز بیرونی

دیوار سبز بیرونی به دیوار سبزی گفته می شود که بر روی نمای ساختمان بر روی دیواره حیاط و تراس های باز و هر جایی در خارج از محیط ساختمان اجرا شود.

نوع گونه گیاهی دیوارسبزبیرونی نسبت به دیوار سبز داخلی متفاوت است با توجه به سایه و یا در معرض آفتاب بودن ارتفاع و سرما و یا گرمای معین نوع گونه گیاهی و تراکم آن مشخص میشود.از مزایای مهم دیوار سبز بیرونی و اجرای دیوار سبز در نمای ساختمان ایجاد عایق صوتی عایق حرارتی و کاهش دمای هوا می باشد همچنین بازگشت پروانه ها و حشرات طبیعی مانند زنبور به طبیعت از ویژگی‌های مهم  دیوارسبز بیرونی می باشد و در محیط های شهری موجب افزایش روحیه شهروندان و کاهش استرس می شود.

دیوارسبز داخلی

دیوار سبز داخلی منظور همان دیوار سبزی است که در داخل ساختمان اجرا می شود نگهداری و اجرای دیوار سبز داخلی به مراتب آسانتر است دیوار سبز نما یا خارجی ساختمان می باشد به دلیل آن که معمولاً در داخل ساختمان شرایط دمای هوا در رنج مناسبی ثابت می ماند به طور مثال بین ۲۱ تا ۲۲ درجه است اما مولفه هایی همچون نور تاثیر بسزایی در رشد گیاهان در دیوار سبز داخلی دارد باید توجه داشته باشیم که نباید گیاهان تزئینی کاشته شده در دیوار سبز داخلی در معرض نور مستقیم خورشید قرار گیرند در صورت کمبود نور که مولفه بسیار مهمی در فتوسنتز و رشد گیاهان می باشد باید از نور مصنوعی استفاده کرد که خود این نورپردازی می تواند جلوه خاصی به دیوار سبز ما در داخل ساختمان بدهد حداقل روزانه باید گیاهان ۱۶ ساعت در معرض نور غیر مستقیم قرار گیرند تا رشد خوبی داشته باشند.

دیوار سبز داخلی در محیط های اداری و محیط های مسکونی لابی ها هتل ها بیمارستان ها ورزشگاه های سرپوشیده بسیار متداول می باشد همچنین در رستوران هاباعث جذب مشتری شده آلودگی هوا را کم می‌کند او را می گیرد و اکسیژن تازه تولید می کند همچنین باعث سرزندگی و شادابی بیشتر پرسنل داخل ساختمان میشود دیوار سبز داخلی هرگز از مد نمی افتد و یکی از سازه های بسیار بسیار زیبا برای تزیین داخل ساختمان می باشد دیوارسبز داخلی چگونه جایگزینی ندارد و بهترین گزینه برای سبز کردن منازل و محیط کار می باشد زیرا تعداد زیادی گیاه در حجم کوچک با حداقل نیاز به نگهداری خواهیم داشت.گونه های گیاهی دیوار سبز داخلی بسیار متنوع بوده و نگهداری از آنها بسیار آسان است.

.

دیوار سبز در حیاط

یکی از بهترین راه ها برای هر آنچه بیشتر سبز کردن محوطه داخل حیاط ایجاد دیوار سبز می باشد در بسیاری از هیات ها فضای کمی برای ایجاد سبزی و طبیعت وجود دارد و مساحت باغچه بسیار کم می‌باشد از همین رو اجرای دیوار سبز حیاط یکی از بهترین راه حل ها برای این موضوع می باشد و طراوت و زیبایی خاصی را به حیاط ما می بخشد و با توجه به اینکه میزان مصرف آب دیوار سبز نسبت به گیاهانی که در محوطه حیاط بر روی زمین کاشته می‌شوند تا ۹۰ درصد کمتر است و نگهداری از آنها بسیار آسان تر می باشد دیوار سبز حیاط را می توان به صورت ترکیبی با ترمووود چوب پلاست و یا سازه های شبیه ای اجرا کرد و داخل آن نورپردازی آقای خاص انجام داد و از منظره طبیعی و گیاهان زیبای آن لذت برد .

 دیوار سبز تراس

ترانس ها کلا به دو دسته اعتراض های باز و یا تراس های بسته در تراز های باز می توان از دیوار سبز با گیاهان دیوار سبز بیرونی استفاده کرد و نسبت به آفتاب گیر بودن و یا سایه بودند نوع دیوار سبز تراس را مشخص کرد در تراز های بسته می توان از گیاهان دیوار سبز داخلی استفاده کرد و تنوع بیشتری نسبت به گیاهان دیوار سبز خارجی خواهیم داشت در صورت عدم وجود نور و یا کاهش کمبود نور می توان از چراغ های مخصوص برای رشد گیاهان در دیوارسبز تراس بسته استفاده کرد.معمولاً دیوار سبز تراس از زیباترین نوع دیوارسبز ها می باشد و از لحاظ روحی تاثیرات بسزایی برای افراد داخل منزل و محیط کاری که راس آنها ثبت شده اند دارد.
دیوارسبز در ایران :

دیوار سبز در ایران نسبت به سایر مصالح و سازه های ساختمانی جدید تر می باشد و هر روز سیستم های مدرن تر و هوشمندتر همگام با توسعه این صنعت در جهان در ایران نیز پیش می‌رود در سالیان قبل حدود ۵ سال قبل تعداد شرکت هایی که کار اجرای دیوار سبز در ایران انجام می دادند بسیار محدود بود و از کیفیت خوبی برخوردار نبود بیشتر سدیوارسبز کابلی دیوارسبز گلدانی دیوار سبز مدولار و دیوار سبز محوطه ای اجرا می شد که هر کدام دارای معایب و مزایای خود میباشند. ۳ سال قبل این مجموعه با وارد کردن آخرین تکنولوژی اجرای دیوارسبز هیدروپونیک  های گرین وال جدیدترین راه حل اجرای دیوار سبز با حداقل نیاز به نگهداری و دوام بالا همراه با چهره و ظاهری زیبا با گیاهان بسیار متنوع به بازار ایران ارائه داد و در حال حاضر با گذشت زمان اعتماد سازنده ها به این سیستم جلب شده است.

قیمت انواع دیوارسبز : قیمت دیوار سبز بسته به نوع سیستمی که اجرا می شود متفاوت است باید این موضوع را در نظر گرفت که هزینه پرداختی اولیه بابت دیوار سبز فقط به تنهایی مهم نمی باشد و باید هزینه های بعد از اجرای دیوار سبز رانیز در نظر گرفت همچنین زیبایی و دوام مهم است. حدود قیمت دیوار سبز مدولار یا قیمت دیوار سبز گلدانی حدود ۸۰۰ تا یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان برای هر متر مربع با سیستم آبیاری و گیاه می باشد سیستم محوطه ای حدود هر متر مربع با اجرا یک میلیون تومان می باشد و قیمت دیوارسبز هیدروپونیک های گرین وال هر متر مربع بستگی به متراژ نوع گونه گیاهی که استفاده می‌شود و متراژ و شرایط دیوار متغیر است البته شایان ذکر است این سیستم کامل با گل و گیاه و همراه با آبیاری اتوماتیک و تغذیه گیاهان می باشد.

نحوه اجرای دیوارسبز :

اجرای دیوار سبز روش های مختلفی دارد که متداول ترین آنها روش مدولار روش کابلی روش هیدروپونیک و روش اجرای دیوار سبز محیط باز یا اصطلاحا محوطه ای میباشد که هر کدام از این روشها دارای معایب و مزایای خود را دارند. بهترین روش برای کاشت گیاهان به صورت عمودی روش هیدروپونیک می باشد که در این روش در اصل ما بستر کاشت واقعی خواهیم داشت من فقط یک گلدان که رشد ریشه محدود به اندازه و حجم آن گلدان شود دیوارسبز هیدروپونیک های گرین وال بر اساس سیستم هیدرو پونیک می‌باشد که در آن آبیاری و تغذیه گیاهان به صورت هوشمندانه انجام شده مزیت عمده آن این است که نیاز به رسیدگی و وارسی ندارد و گیاهان همواره به صورت یکنواخت تغذیه شده و شادابی و سلامتی گیاهان در دیوارسبز هیدروپونیک های گرین وال همیشه دیده می شود و میزان مصرف آب در آن از سایر دیوارهای سبز کمتر است.

دیتیل دیوار سبز:

های گرین وال بسیار ساده می باشد ابتدا باید بر روی سطحی که قرار است بر روی آن بستر کاشت اجرا شود ایزولاسیون انجام شده سپس پروفیل های امگا با فواصل مشخص و معین اجرا شوند روی پروفیل ها و ورق های ضد رطوبت و ضد ریشه جدا شده و بعد از اجرا درزگیری شوند با چسب مخصوص آب بندی سپس لوله آبیاری در رشت کار اجرا شده با سوراخ هایی که با فواصل معین در نظر گرفته میشود سپس روی کل سیستم پوسته نمدی چندلایه هیدروپونیک اجرا شده و بعد از آن سیستم آبیاری به تاسیسات و منبع تغذیه باید وصل شود پس از تست آبیاری و اتصال دادن سنسور های لازم دما و رطوبت باران و سنسور قطعی آب گیاهان باید با دقت در داخل بستر کاشت هیدروپونیک کاشته شده و با فواصل معین قرار گیرند سپس سیستم آبیاری فعال گردیده و دیوار تحویل شود.

روش ساخت دیوارسبز‌:

روش ساخت دیوار سبز بنا به نوع نیاز ما به ساختار دیوار سبز محل قرارگیری آن و متدی که می خواهیم به کار ببریم متفاوت می باشد به طور مثال برای ایجاد فضای سبز قائم به صورت محوطه ای میتوان از گلدانهای بتنی و سیمانی استفاده کرد و داخل آنها گیاهان با مقاومت بالا و پوشش کافی را کاشت در دیوار سبز خارج ساختمان بر روی نما میتوان از تمامی روشهای متداول شامل روش هیدروپونیک روش گلدانی مدولار به راحتی استفاده کرد و اما دیوار سبز داخلی همانند اجرای نما بر روی دیوار سبز خارجی می باشد در عین حال پیشنهاد ما به شما استفاده از روش دیوار سبز هیدروپونیک های گرین وال در دیوار سبز داخلی و خارجی می باشد باید توجه داشته باشیم تنوع گونه گیاهی که در محلی که دیوار سبز می خواهد اجرا شود بسیار مهم است و ملزومات اولیه شامل آب دما نور باید باشد.

تکنولوژی دیوار سبز:

تکنولوژی دیوار سبز هر روزه دچار تغییرات جدیدی می باشد و روز به روز پیشرفت می کند آخرین متد و تکنولوژی دیوار سبز در دنیا دیوار سبز هیدروپونیک می باشد که در این روش گیاهان بدون نیاز به خاک در بستر کاشت نمدی و در محیطی کاملا خنثی کاشته شده و تغذیه از طریق آبیاری انجام می گیرد مثلاً در سیستم‌های دیوار سبز های دیگر تکنولوژی خاصی به کار برده نشده و فقط همان گلدان ساده که به دیوار وصل می‌شد با روش‌های مختلف گلدانهای مختلف طراحی می‌شوند و از طریق آبیاری قطره ای و تایمر آبیاری انجام شده و گیاهان در دیوار دیوار سبز را با همراه با گلدان ایجاد میکند اما در سیستم هیدروپونیک از سنسورهای دما جریان آب باران استفاده می شود که همگی آنها به کنترلر هوشمند وصل شده نه تنها تغذیه از طریق آبیاری کنترل می شود بلکه سایر مولفه ها نیز تحت کنترل هستند.

برآورد قیمت دیوار سبز بر چه اساس است ؟

قیمت دیوار سبز هیدروپونیک بستگی به ۳ مولفه اصلی دارد یک از مهمترین آنها متراژه مورد تقاضا میباشد که هرچه متراژ دیوارسبز بیشترباشد هزینه سیستم کنترلر هوشمند سرشکن شده و قیمت پایین تر می آید دومین آیتم موقعیت دیوارسبز است که داخل و یا روی نمای خارجی ساختمان باشد زیرا قیمت گیاهان محیط خارجی از گیاهان تزئینی داخلی مناسب تر است همچنین انتخاب نوع گونه گیاهی هم در قیمت دیوارسبز بسیار موثر است. 

مجری دیوارسبز :

مجری دیوار سبز بنا به نوع دیوار سبزی که انتخاب می‌کنید و سیستمی که مورد پسند شما می باشد دیوار سبز هیدروپونیک یا دیوار سبز گلدانی یا دیوار سبز کابلی باید از طریق شرکتی که از آن خریداری می‌کنید معرفی گردد و یا دستورالعمل های اجرا به شما داده شود اجرای دیوار سبز به تنهایی کافی نیست به علت اینکه گیاهان موجودات زنده هستند نیاز به مراقبت در طولانی مدت دارند از همین رو نباید پس از اتمام دیوار سبز به آن بسنده کرد بلکه مراحل نگهداری دیوار سبز به صورت ماهیانه سالیانه مد نظر قرار گیرد و فقط نباید به مجری اجازه نصب دیوار سبز را داد و پس از اتمام باید با مجری دیوار سبز در ارتباط بود و مشکلات و مسائلی را که برای گیاهان پس از نصب به وجود می‌آید با آن در میان گذاشت و راه حل ها را گرفت تا سبزی سالم داشته باشید.

معایب دیوارسبز:

معایب دیوار سبز نسبت به مزایای آن قابل توجه نمی باشد و زیبایی خاصی دارد به طور مثال باید عنوان کرد که دیوار سبز کاملاً زنده است و موجود زنده همیشه نیاز به رسیدگی و نگهداری دارد از همین رو باید نه تنها شرایط محیطی دیوار سبز برای سالم ماندن گیاهان همیشه خوب فراهم شود بلکه باید هر از گاهی با سمپاشی دوره ای و هرس گیاهان انجام گیرد نور محیط تامین گردد درجه حرارت در محیط های داخلی همیشه رعایت شود از همین رو این موارد برای عده‌ای که این اقدامات ندارند مشکل ساز میشود باید بدانیم که اجرای دیوار سبز همانند اجرای نمای خشک مثل کرتن وال و یا نماهای سنگی نیست که پس از اجرا آن را به حال خود رها کنیم و سیستم برای خود کار کند بدون نیاز به نگهداری در عین حال دیوارسبز نسبت به معایب مختصری که می‌تواند داشته باشد ارزش اجرا دارد.

دیوارسبز در معماری :

دیوار سبز داخلی منظور همان دیوار سبزی است که در داخل ساختمان اجرا می شود نگهداری و اجرای دیوار سبز داخلی به مراتب آسانتر است دیوار سبز نما یا خارجی ساختمان می باشد به دلیل آن که معمولاً در داخل ساختمان شرایط دمای هوا در رنج مناسبی ثابت می ماند به طور مثال بین ۲۱ تا ۲۲ درجه است اما مولفه هایی همچون نور تاثیر بسزایی در رشد گیاهان در دیوار سبز داخلی دارد باید توجه داشته باشیم که نباید گیاهان تزئینی کاشته شده در دیوار سبز داخلی در معرض نور مستقیم خورشید قرار گیرند در صورت کمبود نور که مولفه بسیار مهمی در فتوسنتز و رشد گیاهان می باشد باید از نور مصنوعی استفاده کرد که خود این نورپردازی می تواند جلوه خاصی به دیوار سبز ما در داخل ساختمان بدهد حداقل روزانه باید گیاهان ۱۶ ساعت در معرض نور غیر مستقیم قرار گیرند تا رشد خوبی داشته باشند.

آموزش اجرای دیوارسبز:

آموزش دیوار سبز معمولا بسته به نوع دیوار سبزی است که انتخاب می‌شود هر کدام از روش های اجرای دیوار سبز آموزش مربوط به خود را دارند و باید با شرکت های مجری هر کدام از این روش ها به طور جداگانه ارتباط برقرار کرد و از آنها در مورد نحوه اجرای دیوار سبز شان سوال پرسید و در دوره‌های آموزشی مشخص شده توسط آنها شرکت کرد ناگفته نماند که هدف اصلی ااز اجرای دیوار سبز داشتن دیواری زنده و باطراوت می باشد که دارای زیبایی خاصی است باید در نظر بگیریم برای شرکت در دوره های آموزشی هر کدام از آنها ابتدا دیوارهای سبزی را که قبلا اجرا کرده‌اند دیده ای و درباره آنها مطالعه کنیم و سپس اقدام به شرکت در دوره های آموزشی آنها کنیم چون ممکن است بعضی از آنها پس از گذراندن دوره های آموزشی در دسترس شما قرار نگیرند و عمل انکار آن باشند.